De competitie voor de 3 jeugdteams van SNA-Badminton zit er op. De teams hebben spannende en sportieve wedstrijden gespeeld. Alle teams zijn geëindigd op een plaats waar ze gezien de verwachtingen ook wel thuis horen, maar zaten allemaal nog geen 2 punten verwijderd van een plekje hoger. Dus super goed gespeeld!

SNA J1 (3e)

De jongens van de J1 stonden lang 3e, moesten opletten voor de nr. 4 Cross Smash, maar klommen in het einde van de competitie steeds dichter naar de nr 2. Uiteindelijk hebben nr 2 en 3 even veel punten, maar het onderling resultaat tussen nr 2 en 3 is gunstiger voor Schollevaar, zodoende is SNA J1 als 3e geëindigd.

Meer info competitie – SNA J1

SNA O2 (4e)

Ook de O2 is met een gelijk puntenaantal geëindigd. Nr 3 Cross Smash heeft eveneens 29 punten, maar in de allereerste wedstrijd heeft SNA met 3-5 van hen verloren. In de allerlaatste wedstrijd speelde SNA 4-4 gelijk. De teams zijn aan elkaar gewaagd; in totaal speelden deze 2 teams tegen elkaar 9 keer een 3-setter. Ook tegen de nr 1 en 2 waren het zeker geen kansloze wedstrijden, dus een erg leuke competitie voor deze jonge spelers!

Meer info competitie – SNA O2

SNA O3 (2e)

Het opstapteam met jongens onder 15 jaar ging lekker van start. Nadat ze 4 wedstrijden gespeeld hadden stonden ze gedeeld 1e. De wedstrijd tegen de andere nr 1 eindigde in 6-2, dus toen was er een gaatje van 4 punten in het nadeel van SNA. De jongens zijn 2 punten ingelopen en hebben de thuiswedstrijd tegen Ribad gelijk gespeeld, dus zijn heel knap 2e geworden met 2 puntjes verschil op de nr. 1. In de lijst met individuele resultaten staan ze alle 4 in de top 10 van deze competitie.

Meer info competitie – SNA O3

Foto’s