Gezellig met elkaar aan de wandel, het kan weer vanaf maandag 6 juni tot en met donderdag 9 juni: een frisse avondwandeling geeft u en jou weer nieuwe energie! Het startbureau van de 38e Avondvierdaagse van Bleskensgraaf is in de Buitenschuur achter de Gijbelandse boerderij aan het Koekoekspad. Inschrijven kan vrijdagavond 3 juni van 19.00 uur tot 19:30 uur en maandagavond in de Buitenschuur vanaf 18.00 uur. Starten kan vanaf 18.30 uur tot 18.45 uur om 5 of 10 km per avond af te leggen. Kosten € 4,50. Er is voor elke wandelaar elke avond is lekkers onderweg en natuurlijk de welverdiende medaille of een vervolgcijfertje aan het eind van de week.

Donderdagavond, de laatste avond, kunnen de wandelaars in de Graafstroomstraat in de bloemetjes worden gezet, waarna om circa 20:00 uur Graafstrooms Fanfare de wandelaars begeleidt voor de laatste kilometer door het dorp.

Let op verkeersdeelnemers: pas je snelheid aan op de Avondvierdaagse route!!

04-09-2015 09-51-13

One thought on “SNA Avondvierdaagse Bleskensgraaf

  1. die datum klop niet ik wil graag de route hebben om dat wij uit sleeuwijk moeten komen voor onze klein kinderen om iets aan hun tegeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *