Met heel veel turnsters en ouders van de selectie hebben we weer een heel leuk uitje gehad vorige week. Julia en Johanna vertellen jullie hier alles over in dit verslag! Veel leesplezier!

Julia:

Op 29 december 2018 was het zover! Met 5 auto’s vertrokken we vanaf de Turner naar de Ziggo Dome naar het Univé Gymgala. Toen we aankwamen, werden we gelijk geïnterviewd. Er werden een paar vragen gesteld hoe het ging met de demonstratie. En dat wordt ook uitgezonden op gympower.nl. Er waren ook leuke tumblingbanen waar je trucjes op kon doen. Toen gingen we naar de show. Dat was heel gezellig. We moesten eerst even wachten totdat het begon. Maar dat was het wel waard! Want het was heel erg leuk. Eerst kwam Romy Monteiro op en ging ze zingen. Daarna kwamen er een paar acts. Toen was er pauze en kon je even naar de wc. Toen moest je weer even wachten tot iedereen weer in de zaal was. Daarna gingen we weer beginnen en kwamen er weer een paar acts. Er waren dansacts, gym-acts, trampoline springen, touwtjespringen, dat was heel professioneel! Aan het eind had ik het niet verwacht maar er kwam allemaal gouden confetti uit de lucht. Ik weet niet wat ik het mooist vond omdat ik het allemaal heel erg leuk vond. Ik vond de act van Lieke en Sanne Wevers samen op de balk heel erg schattig omdat het natuurlijk tweelingen zijn en dat hadden ze heel leuk gedaan. Ik vond het touwtje springen heel professioneel omdat dat niet veel voorkomt, dus is het heel zeldzaam. Ik vond het wel cool hoe ze dat deden. Er was ook een team die ging trampoline springen met een bal in hun handen en dan moesten ze hem in de basket gooien en toen haalden ze een meisje uit het publiek die moest bij de trampolines gaan staan. En dan gingen ze over haar heen springen. Dat vond ik ook heel erg cool. Na de show gingen we nog naar de Mc Donalds. En toen heb ik een lekkere Mc Flurry op. We kwamen best laat thuis maar dat vond ik natuurlijk niet erg!

Johanna:

Wij gingen met de turnselectie naar het gymgala. Toen we binnen kwamen begon het al gelijk leuk, want Julia, Gwen en ik werden geïnterviewd voor T.V!

We waren op het beweegplein dus voordat de show begon konden we nog even turnen. Toen gingen we naar de show. Het was echt super cool, knap en leuk. Er kwamen ook mensen uit het buitenland. Er waren jongens die gingen breakdansen, er waren twee meisjes die gingen duo springen op de trampolines, en selectie Jong Oranje kwam ook hun talenten laten zien. Ook het Nederlandse vrouwen en mannen turnteam deed een act. De turntweeling Sanne en Lieke Wevers deden samen ook nog een act. Toen was de show voorbij☹ Op de terugweg gingen we nog even naar de Mac! En toen was het echt afgelopen! Kortom: het was echt super leuk.

2017-12-29 Unive gymgala (27) 2017-12-29 Unive gymgala (9) 2017-12-29 Unive gymgala (14)IMG-20171229-WA0007IMG-20171229-WA0008IMG-20171229-WA0010IMG-20171229-WA0012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *