Dit seizoen is SNA gestart met een B-selectie onder leiding van Maud. In de B-selectie turnen kinderen die uitblinken bij de recreanten. Het zijn ook allemaal kinderen die het leuk vinden om wedstrijden te turnen. Wist je dat we zelfs een jongen hebben in de B-selectie?! Leuk hè! Turnen is namelijk echt niet alleen voor meisjes hoor kijk maar naar Epke Zonderland 🙂 Op 18 maart heeft de B selectie voor het eerst meegedaan met de Driekampen. Trainster Maud heeft een prachtig wedstrijdverslag geschreven:

 
Zaterdag 18 maart was het dan eindelijk zover. De eerste wedstrijd van de B-selectie. Zij deden mee aan de driekampen wedstrijd in Ridderkerk. Hier deden zij mee aan de onderdelen; sprong, lange mat en balken/banken. Niemand van SNA had ooit aan deze wedstrijd meegedaan, dus het was voor iedereen nieuw en we hadden er zin in.

Er deden twee teams mee.
De mini-meisjes: Felicity, Femke, Renske, Naomi, Lisanne en Lara
De meisjes en Dries: Romy, Emma, Lotte, Anna, Imara, Louise en Dries

De mini-meisjes mochten de spits afbijten. Per onderdeel hadden de teams acht minuten de tijd om te laten zien wat ze kunnen en na die acht minuten draaide je weer door naar het volgende onderdeel. Alhoewel de mini’s niet zo tevreden waren over hun oefeningen hebben ze toch de eerste prijs gehaald!

De meisjes en Dries mochten de ronde erna en hebben drie super oefeningen laten zien in Ridderkerk. Ze begonnen een mooie lange mat en ook sprong en balk gingen super. Ook deze groep was niet tevreden en de eerste prijs was dus een leuke verassing.

Al met al was het een hele geslaagde wedstrijd en op naar de volgende! 🙂

 

IMG-20170318-WA0003 IMG-20170318-WA0005

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *