4-0 winst op VCN dames 5! We waren flink uitgedund en moesten er hard voor werken, maar de 5 punten zijn binnen!

In de eerste set liep het prima. Een beetje opstarten omdat we zonder libero speelden en iedereen dus z’n plekje moest vinden. Gelukkig konden we lekker aanvallen en hadden we een ruime voorsprong. Vlak voor het einde van de set raakte Ankie helaas geblesseerd. De setwinst ging gelukkig alsnog naar ons (25-17).

In de tweede set hadden we wat opstartproblemen. Een beetje bang dat er nu niks meer mocht gebeuren, want we hadden nu nog maar 6 fitte speelsters. We zaten niet lekker in de set en keken tegen een 21-24 achterstand. Gelukkig konden we dit nog omzetten in een 27-25 winst!

Set 3 en 4 ging daarna eigenlijk vrij voorspoedig. Zolang wij maar bleven aanvallen en druk zetten, hadden zij moeite om de controle te houden. Met 25-20 en 25-12 haalden we deze sets dus ook binnen!

Doordat het aantal wedstrijden niet meer helemaal gelijk loopt, staan we nu zelfs op een tweede plek!